Domineer op het water!
ya_home_icon
 

Zorgeloos het water op

Alleen een Yamaha neemt alle zorgen op het water weg. Onze buitenboordmotoren zijn ontworpen om stiller, schoner en sneller te zijn dan alle concurrenten. En heeft u vragen of hulp nodig? Dan staat onze klantenservice voor u klaar.

 

Bestellen en betalen

Uw nieuwe buitenboordmotor betaalt u bij ons eenvoudig en betrouwbaar via iDEAL of met uw creditcard. Als extra service bieden we ook een betalingsregeling aan: bij grote aankopen kunt u in drie termijnen betalen.

Meer informatie

Bezorgen

Onderdeel van onze exclusieve service is persoonlijke bezorging op elk adres in Nederland voor slechts €75,-. Als u vandaag een bestelling doet, dan nemen we de eerstvolgende werkdag contact met u op om een afspraak te maken voor de bezorging.

Meer informatie

Retourneren

Ondanks het goede advies van onze medewerkers en de uitgebreide informatie in onze webshop toch niet tevreden met uw aankoop? Een ongebruikte motor in de originele verpakking kan zonder problemen retour. Heeft u er al mee gevaren, neem dan contact op voor de retourmogelijkheden.

Meer informatie

Garantie

Op elke nieuwe Yamaha buitenboordmotor zit standaard 6 jaar* volledige garantie . Om aanspraak te maken op die garantie kunt u, de eerste drie jaar terecht bij elke geautoriseerde Yamaha-dealer in Europa.

* 6 jaar garantie (3 jaar fabrieksgarantie Yamaha + 3 jaar verlengde garantie vanuit Outboard Occasions B.V.)  

Meer informatie

Onderhoud en reparatie

Onze specialisten weten alles over elke Yamaha en voorzien onze klanten zo van goed advies. Niet alleen over de aankoop, maar ook over onderhoud en reparatie. Het team van Yamaha-aanbod.nl staat altijd voor u klaar!

Meer informatie

Uw buitenboordmotor inruilen

Heeft u een keuze gemaakt uit ons uitgebreide aanbod, dan kunt u uw oude buitenboordmotor bij ons in te ruilen. Onze experts taxeren uw motor en bieden u een eerlijke prijs bij aankoop van een nieuwe motor.

Meer informatie