Domineer op het water!
ya_home_icon

Garantie

6 jaar garantie

Op elke nieuwe Yamaha buitenboordmotor zit standaard 6 jaar* volledige garantie. Heeft u de eerste jaren na aankoop een mankement aan uw buitenboordmotor, dan valt dit dus binnen de fabrieksgarantie van Yamaha. Yamaha doet er alles aan om problemen met motoren te voorkomen en snel te verhelpen. Om gebruik te maken van de Yamaha-garantie heeft u altijd het garantiebewijs en certificaat nodig, dit ontvangt u bij aankoop van uw motor.

* 6 jaar garantie (3 jaar fabrieksgarantie Yamaha + 3 jaar verlengde garantie vanuit Outboard Occasions B.V.)

Om aanspraak te maken op de garantie, kunt u terecht bij elke geautoriseerde Yamaha-dealer. U kunt bij een technisch mankement dus altijd terugkomen bij Yamaha-aanbod.nl, maar als u -bijvoorbeeld tijdens een vakantie- in het buitenland een defect ontdekt, dan kunt u ook ter plekke terecht bij een Yamaha-dealer. Elke dealer zal er alles aan doen om problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Goede klantenservice is immers één van de voorwaarden die Yamaha aan haar dealers stelt.

Vragen of hulp nodig?

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 telefonisch bereikbaar op 0512 764766. U kunt uw vragen natuurlijk ook per mail stellen: info@yamaha-aanbod.nl. Wij proberen uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.