Domineer op het water!
ya_home_icon

Onderhoud en reparatie

Professioneel onderhoud voor een lange levensduur

Yamaha-aanbod.nl is niet alleen een betrouwbare reseller van Yamaha buitenboordmotoren, maar kan de motoren ook onderhouden en repareren. Met een regelmatige, goede onderhoudsbeurt verlengt u de levensduur van uw buitenboordmotor aanzienlijk. Tijdens deze apk voor buitenboordmotoren doen we een algehele controle, smeren we alle bewegende onderdelen, reinigen we de carburateurs ultrasoon, vervangen we de bougies en de staartolie en controleren we de koeling. Voor 4-takt-motoren voeren we nog enkele extra werkzaamheden uit.

Reparatie van uw motor

Bij Yamaha-aanbod.nl weten we door jarenlange ervaring en liefde voor het vak alles van elke motor. We kennen ze van binnen en van buiten en kunnen bij een mankement vaak al snel een diagnose stellen. Maar dat is niet alles. We hebben ook de technici in huis die een motor kunnen repareren. Als er tijdens een standaard controle iets mis blijkt, dan kunnen zij dat snel oplossen. We doen er alles aan om u weer snel het water op te krijgen!

Vragen of hulp nodig?

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 telefonisch bereikbaar op 0512 764766. U kunt uw vragen natuurlijk ook per mail stellen: info@yamaha-aanbod.nl. Wij proberen uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.