Domineer op het water!
ya_home_icon
 

Ontdek Yamaha, de absolute marktleider in buitenboordmotoren

Innovatiever, stiller, schoner en sneller dan welke andere motor dan ook.
Ontdek het zelf. Ontdek de kwaliteit van Yamaha.

Van lichtgewicht krachtpatser tot ultieme krachtbron

Yamaha is de absolute marktleider op het gebied van buitenboordmotoren. Yamaha bereikte die positie door continu te innoveren en buitenboordmotoren te produceren die mijlen lang meegaan. Bovendien biedt Yamaha buitenboordmotoren die geschikt zijn voor zowel recreatief als professioneel gebruik.

Ons assortiment

Een investering in Yamaha is een goede investering. Waarom? Omdat de kwaliteit hoger is dan van elk ander merk. Maar ook omdat Yamaha alle concurrenten ver achter zich laat door continu te vernieuwen. Yamaha laat geen kans onbenut om buitenboordmotoren stiller, sneller en schoner te maken. Van het elektronische brandstofinspuitsysteem en de variabele nokkenassen tot de digitale netwerkmeters: alles voor optimaal comfort.

Modern en stijlvol design gecombineerd met optimaal gebruiksgemak.

Motorontwerp van de allernieuwste generatie

De nieuwe generatie Yamaha buitenboordmotoren is voorzien van een moderne, stijlvolle, compacte motorkap. De kap dempt het geluid én is voorzien van ergonomische handvaten voor optimaal gebruiksgemak.

Ideale bescherming tegen corrosie

Koopt u een Yamaha, dan bent u verzekerd van een buitenboordmotor die prettig in gebruik is en een maximale levensduur heeft. Het hele ontwerp is gericht op die prestaties. Dankzij de vorm van de motorkap wordt water bijvoorbeeld snel afgevoerd, waardoor corrosie minder kans krijgt.

Geavanceerd elektronisch brandstofinjectiesysteem

EFI, een elektronisch brandstofinspuitsysteem levert een grote bijdrage aan het schoner en sneller maken van buitenboordmotoren. Een microcomputer zorgt voor de ideale verhouding van het lucht- en brandstofmengsel voor een snelle start, hoge reactiesnelheid en lage uitstoot.

Veilig manoeuvreren in ondiep water

Optimaal comfort bieden de Yamaha buitenboordmotoren ook met de ondiepwaterstand. Daarmee komt tot dichtbij de oever, zonder schade aan de propeller te riskeren. Ook een zandbank gooit geen roet in het eten dankzij deze functie.

Beleef een nieuwe dimensie op het water.

 

Selectie van onze beste buitenboordmotoren

Voor elke boot en elk gebruik hebben wij de beste Yamaha buitenboordmotor.
Van elektrisch tot ongeëvenaard veel pk’s. Voor particulieren en professionals.